Blog saya comel
Si Gadis Berbelog



Assalamualaikum
Assalamualaikum. My Heart Belongs to ALLAH SWT, ALLAH SWT always there for you. never doubt it♥
My Facebook : facebook


Entry About Goodies


Tweet Deck

Ya Allah Saya Kejam
Thursday, 26 July 2012 | 21:09 | 0Hamba Allah Berbicara
Assalamualaikum readers, ada tngok title blog saya? ya mcam takut sngat bunyi kan? siapa kejam? awak ke? dia ke? org tu ke? org ni ke? tak tak! saya yg kejam. knp? saya pun tak tahu lah, tp saya rasa saya mmg kejam melayan seorang Hamba Allah ni, saya selalu sakitkan hati dia, selalu buat dia terasa dgn kata kata saya, semua text saya buat dia terasa, Ya Allah Kejamnya Saya ni!



Awak,
kalau awak ada baca ni, saya nk minta maaf kt awak, saya selalu kejam kt awak, maybe awak menafikannya, tp saya mengaku saya selalu kejam dgn awak, saya selalu buat salah kt awak, awak tk pernah nk marah saya, awak selalu tenangkan saya d saat saya sedih, tp saya selalu tk dapat kawal emosi saya bila saya sedih and saya pun pernah lepaskan marah saya kt awak, tp awak tetap sabar and still try nk tenangkan saya, awak seorang kawan yg baik, awak layan saya dgn baik, saya tk layan awak dgn baik, tp bila saya text awak, video call awak, saya rasa awak sngat menghargai saya, biar org kata tu bukan cara nk hargai org, setiap org ada cara nk rasa bgaimana d hargai org, saya rasa sngat lah dihargai bila awak sentiasa ada utk saya. awak, saya bnyak buat silap pd awak, awak selalu sedih kerana saya, sama macam hr ini, saya sakitkan hati awak, saya buat awak "badmood", awak, saya bukan sngaja buat semua tu kt awak, saya minta maaf kt awak, awak kawan saya, saya sngat sayangkan awak, tk kiralah awak sayang saya ke tak, saya tetap akan sayang awak, saya sayang awak kerana Allah SWT. malam tu saya kan dah kata kt awak better kita jgn cntct lg tp awak still nk cntct dgn saya yg selalu buat awak sakit hati. mmg awak tk cakap tp saya tahu awak sakit hati kerana saya. saya sayang awak tp saya selalu sakitkan hati awak, better awak jauhkan diri dr saya, tk suka tngok awak terasa, sakit hati, sedih hanya kerana saya ni! Ya Allah, terlalu kejam saya melayan awak lah, mmg sakit utk saya lepaskan awak yg saya sayang, even kita baru kenal saya tahu awak macam mana and awak pun tahu saya macam mana, awak suka gurau dgn saya, saya share problem saya kt awak, awak share problem awak kt saya, kita sama sama kongsi problem kita, setiap hari saya rindukan awak, bila saya rindu saya akan baca "Ma Fiqalbi Ghairullah" and saya tahu awak pun sama akan baca tu kalau awak rindu saya (': kita setiap hari cntct sehinggalah hari ini, kita text and last text kita mmg macam kita tk puas hati antara satu sama lain, ya saya tahu, hanya kerana satu benda yg saya tanya tu buat kita berdua tk text dah, saya tahu tu salah saya, ya salah saya, awak tk salah pun, awak tanya saya tp saya tk jawab, tp awak, saya terasa bila awak lupa benda tu, bukan nk paksa awak utk ingat, but at least awak ingat lah bulan nya, atau tarikhnya, tp awak langsung tk ingat, nk kata sedih tu tdak lah, saya okay (: awak dah tk perlu risau dgn saya coz saya akan try jauhkan diri dgn awak even awak tahu yg saya sayangkan awak sngat! malam tu saya dah kata stop cntct coz saya tk layak jd kawan awak, tp awak degil, still kata saya sentiasa layak utk awak, saya tahu saya bukan kawan yg baik lah awak, awak tu boleh dpat kawan yg better dr saya, saya blm dpat happykan awak lah, saya dah penat menyakiti awak, penat buat awak sedih, penat buat awak terasa dgn kata kata saya, penat nk kongsi semua dgn awak coz saya tahu iyu membebankan awak, ya mmg membebankan awak, saya tk tipu, thats why saya lbh suka sensorang, kalau saya sharekan lg problem dgn awak, ia akan tambah problem awak and buat awak stress kan? tkpe (: lepas ni if kita still cntct saya tak akan share lg problem saya kt awak, biar saya pendam [roblem tu, saya tk layak nk mengadu kat awak dah, saya akan sentiasa gembira bila dgn awak, saya tak akan bg tau apa problem saya lg, saya tk mengadu lg kt awak, maybe saya akan lain lepas ni, apa yg saya nak awak fikir ialah "jauhkan diri awak dr saya, ferra kejam, ferra jahat, jgn dekat dgn ferra lg" saya nk awak fikir macam tu okay, saya okay d sini, awak tak payah risau. awak, saya sentiasa ingat awak, terima kasih kerana biarkan saya menyayangi awak and terima kasih kerana awak menyayangi saya juga, awak jaga saya, jaga kesihatan saya masa saya tk tentu arah hari tu, terima kasih awak! saya terhutang budi kt awak...................... Awak, saya sayang awak, awak kawan saya yg terbaik, awak lbh better dr AS tu, Demi Allah saya sngat menghargai awak dalam hidup saya, Hanya Allah yg dapat balas semua kebaikan awak kpd saya, Saya hanya mampu berdoa kpd  Allah and biarlah Allah yg aturkan segalanya , apa apa pun SAYA SAYANG AWAK! ................. xoxo (':
Saya tahu yg ni akan jadi coz saya mmg selalu kena macam ni awak, saya Redha dgn apa yg Allah dh buat kt saya (':


Posted By, 
Hamba Allah Yang Comel xoxo




|